Gdybym miał wskazac na mapie najbliższe mojemu sercu miejsce (poza domem rzecz jasna) to bez namysłu odpowiedziałbym: Chorwacja. Krystalicznie czysta woda, klimatyczne miasteczka, skrywające dzieje stuleci, gaje oliwne i smaki śródziemnomorskiej kuchni. Chętnie wracam tam myślami. Teraz za sprawą past warzywnych Podravki wspomnienia są jeszcze bardziej wyraziste i mają smak...
Jak wiecie, produkty naturalne, są w naszej rodzinie najbardziej doceniane. Pasty warzywne Podravki są stworzone na bazie naturalnych składników. Nie znajdziecie tu ani konserwantów, ani sztucznych barwników, jedynie 100% smaku, w najczystszej postaci. Oryginalna receptura i chorwackie pochodzenie sprawiły, że pasty Podravki rozkochały w sobie całą moją rodzinę, przyjaciół i znajomych. Smak zamknięty w słoiczku sprawdzi się przez cały rok. Pasty Podravki to wyśmienity dodatek do dań mięsnych i warzywnych, świetne do potraw z grilla, gulaszów, sosów, kanapek, zapiekanek, czy sałatek. Żona ostatnio dodała je do zwykłych klopsów i przyznam, że dzięki temu dodatkowi zyskały oryginalny, śródziemnomorski smak. Można? Można!
Do wyboru mamy kilka wariantów smakowych:
AJVAR PODRAVKA- wyjątkowo połączenie dojrzałych bakłażanów z czerwoną papryką w wersji łagodnej i ostrej
RELISH PODRAVKA- idealny dodatek do dań na bazie ogórka z czerwoną papryką, pomidorami, cebulą i przyprawami.
PINDŻUR PODRAVKA - Doskonałe połączenie czerwonej papryki, pomidorów, bakłażanów i starannie dobranych przypraw.
W naszej rodzinie faworytem okazał się łagodny Ajvar. A u Was, który smak jest nr 1?
Jak wiecie, produkty naturalne, są w naszej rodzinie najbardziej doceniane. Pasty warzywne Podravki są stworzone na bazie naturalnych składników. Nie znajdziecie tu ani konserwantów, ani sztucznych barwników, jedynie 100% smaku, w najczystszej postaci. Oryginalna receptura i chorwackie pochodzenie sprawiły, że pasty Podravki rozkochały w sobie całą moją rodzinę, przyjaciół i znajomych. Smak zamknięty w słoiczku sprawdzi się przez cały rok. Pasty Podravki to wyśmienity dodatek do dań mięsnych i warzywnych, świetne do potraw z grilla, gulaszów, sosów, kanapek, zapiekanek, czy sałatek. Żona ostatnio dodała je do zwykłych klopsów i przyznam, że dzięki temu dodatkowi zyskały oryginalny, śródziemnomorski smak. Można? Można!
Do wyboru mamy kilka wariantów smakowych:
AJVAR PODRAVKA- wyjątkowo połączenie dojrzałych bakłażanów z czerwoną papryką w wersji łagodnej i ostrej
RELISH PODRAVKA- idealny dodatek do dań na bazie ogórka z czerwoną papryką, pomidorami, cebulą i przyprawami.
PINDŻUR PODRAVKA - Doskonałe połączenie czerwonej papryki, pomidorów, bakłażanów i starannie dobranych przypraw.
W naszej rodzinie faworytem okazał się łagodny Ajvar. A u Was, który smak jest nr 1?
W końcu coś naturalnego. Kiedy czytam skład innych tego produktów robi mi się słabo- cała tablica Mendelejewa. Brawo Podravka!
OdpowiedzUsuńUwielbiam!
OdpowiedzUsuńChyba mnie zacheciles do zakupu :)
OdpowiedzUsuń